سيمنارات قسم العلاقات الاقتصادية الدولية

ضمن سلسلة سيمنارات كلية العلوم السياسية عُقدت يوم الاربعاء الموافق ١/١١/٢٠٢٣ ثلاث جلسات مناقشة لسيمنارات طلبة الماجستير في مرحلة البحث/قسم العلاقات الاقتصادية الدولية وترأس الجلسات كل من الأستاذ الدكتور اخلاص قاسم نوفل رئيس قسم العلاقات الاقتصادية الدولية والأستاذ الدكتور عبد الصمد سعدون والأستاذ الدكتور وسن أحسان والأستاذ المساعد الدكتور عصام أسعد والأستاذ الدكتور محمد عباس والأستاذ المساعد الدكتور نسرين رياض والأستاذ المساعد الدكتور زينب عبدالله.

As part of a series of seminars at the College of Political Science, three discussion sessions were held on Wednesday, November 1, 2023. These sessions were dedicated to the Master’s students in the Research Phase of the Department of International Economic Relations. The sessions were chaired by Professor Dr. Ikhlas Qasim Nawfal, the Head of the Department of International Economic Relations, Professor Dr. Abdulsamad Saadoun, Professor Dr. Wasan Ahsan, Assistant Professor Dr. Essam Asad, Professor Dr. Mohammed Abbas, Assistant Professor Dr. Nasreen Riyadh, and Assistant Professor Dr. Zainab Abdullah.