زيارة وحدة البحوث والدراسات السياسية الى دار الايتام في مدينة الكاظمية

جانب من زيارة وحدة البحوث والدراسات السياسية الى دار الايتام في مدينة الكاظمية،والتقى اعضاء الوحدة بالسيد علي حسن حبيب،معاون الدار وعدد من الاطفال الايتام والبالغ عددهم (٤٨) بين ذكور واناث،كما وشاركو الاطفال بالاحاديث وقضاء بعض الوقت في التعرف عليهم والسؤال عن وضعهم الدراسي،ونقل اعضاء الوحدة تحيات عمادة الكلية وتمنياتها بالخير والموفقية للقائمين على رعاية الايتام والاطفال وبالنجاح والمواظبة على الدراسة.

Members of the Political Research and Studies Unit visited the orphanage in Al-Kadhimiya city. They met with Mr. Ali Hassan Habbib, the assistant of the orphanage, and engaged with the 48 orphaned children, both boys and girls. The unit spent time getting to know the children, inquiring about their educational status. They conveyed the college dean’s greetings and wishes for well-being and success to those overseeing the care of the orphans.