سيمنارات قسم السياسة الدولية

October 30, 2023

ضمن سلسلة سيمنارات كلية العلوم السياسية عقدت يوم الاحد ٢٩/١٠/٢٠٢٣ ثلاث جلسات مناقشة لسيمنارات طلبة الماجستير في مرحلة البحث /قسم السياسة الدولية وترأس الجلسات كل من الأستاذ الدكتور رياض مهدي الزبيدي رئيس قسم السياسة الدولية، والاستاذ الدكتور خضر عباس عطوان، والاستاذ الدكتور محمد كريم كاظم.

As part of the series of seminars at the College of Political Science, three discussion sessions were held on Sunday, October 29, 2023, for the Master’s students in the research phase of the Department of International Politics. The sessions were chaired by Professor Dr. Riad Mahdi Al-Zubaidi, the head of the Department of International Politics, Professor Dr. Khader Abbas Atwan, and Professor Dr. Mohammed Kareem Kazim.